huidverbetering

huidverbetering

Glow treatment 75 min.

Een intensieve behandeling voor directe volume en een prachtige glow. Incl. Diamond touch en een bindweefselmassage.

Duur 75 min. € 92,50

 

Boost Treatment 90 min.

Een ware boost voor de huid! Je ervaart direct een gladdere en strakkere huid. Incl. Diamondtouch, bindweefselmassage en een firming mask.

Duur 90 min. € 112,50

 

Intense Treatment 120 min.

Een therapeutische behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamondtouch, fruitzuur, bindweefselmassage en een firming mask.

Duur 120 min. € 127,50

 

Cenzaa!

In mijn salon werk ik met het prachtige merk Cenzaa. Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, huidtherapie en wellness met elkaar combineert.

Natuurlijk Cenzaa…

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten met respect voor de natuur. De natuurlijke producten voelen niet alleen zijdezacht aan, maar dringen door tot de diepere huidlagen waardoor de huid optimaal herstelt en we maximale huidverbetering kunnen bereiken.

Cenzaa past bij mij omdat het:

⋅ Dierproefvrij is

⋅ Natuurlijke ingrediënten bevat

⋅ Vrij is van minerale oliën

⋅ Vrij is van parabenen

⋅ Geen synthetische parfum bevat

⋅ Milieuvriendelijk is

 

 

6 STAPPENPLAN

CENZAA

Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen. Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld.

STAP 1: Reinigen

STAP 2: Diepte reiniging

STAP 3: Complex

STAP 4: 24H Crème

STAP 5: Masker

STAP 6: Beschermen

Doordat Cenzaa een cosmedisch product is en hele hoge werkstoffen bevat, raden we je als nieuwe gebruiker aan eerst even contact met Cream Skincare op te nemen. Ik geef je graag een gratis huidadvies! Samen kunnen we kijken welke producten geschikt zijn voor jouw huid!