huidverbetering

huidverbetering

Glow treatment 75 min.

Een intensieve behandeling voor directe volume en een prachtige glow. Incl. Diamond touch en een bindweefselmassage.

Duur 75 min. € 99,50

 

Boost Treatment 90 min.

Een ware boost voor de huid! Je ervaart direct een gladdere en strakkere huid. Incl. Diamondtouch, bindweefselmassage en een firming mask.

Duur 90 min. € 120,-

 

Intense Treatment 120 min.

Een therapeutische behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamondtouch, fruitzuur, bindweefselmassage en een firming mask.

Duur 120 min. € 135,-

 

Cenzaa!

In mijn salon werk ik met het prachtige merk Cenzaa. Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, huidtherapie en wellness met elkaar combineert.

Natuurlijk Cenzaa…

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten met respect voor de natuur. De natuurlijke producten voelen niet alleen zijdezacht aan, maar dringen door tot de diepere huidlagen waardoor de huid optimaal herstelt en we maximale huidverbetering kunnen bereiken.

Cenzaa past bij mij omdat het:

⋅ Dierproefvrij is

⋅ Natuurlijke ingrediënten bevat

⋅ Vrij is van minerale oliën

⋅ Vrij is van parabenen

⋅ Geen synthetische parfum bevat

⋅ Milieuvriendelijk is

 

 

6 STAPPENPLAN

CENZAA

Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen. Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld.

STAP 1: Reinigen

STAP 2: Diepte reiniging

STAP 3: Complex

STAP 4: 24H Crème

STAP 5: Masker

STAP 6: Beschermen

Doordat Cenzaa een cosmedisch product is en hele hoge werkstoffen bevat, raden we je als nieuwe gebruiker aan eerst even contact met Cream Skincare op te nemen. Ik geef je graag een gratis huidadvies! Samen kunnen we kijken welke producten geschikt zijn voor jouw huid!

 

 

 

Absolution

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Een ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf. Verkrijgbaar in Nederland, bij de betere cosmeticaspecialist.

Huidverzorging in de meeste pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Het eerste wat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Kunstzinnige dessins en verrassende vormen. Ingenieus in zijn eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Altijd een antwoord op maat – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden.