Skip to main content
Neoderma Biopeeling

Neoderma BiopeelingVerjongende werking

Voor we beginnen met de kuurbehandeling, wordt eerst een intake en patchtest gedaan om te kijken hoe de huid reageert. Tijdens deze intake leg ik de behandeling uit en stel ik samen met u een behandelplan op Neoderma bio peeling Biopeeling Ook wel de chinese kruidenpeeling genoemd. Het is een effectieve behandeling voor een acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid en het is preventief verjongend. De behandeling bestaat uit een reiniging, onzuiverheden verwijderen, Neoderma Biopeeling, verzorgend masker en als afsluiting oogverzorging, speciaal serum en een dag- of nachtverzorging.

Toepassing:

Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid hersteld en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. De behandeling is dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloedde (rokers) huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling, of in plaats van een schoonheidsbehandeling, voor een preventieve werking, of als kuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid echter een maal per week.

De Biopeeling kan worden toegepast bij de volgende aandoeningen:

Acne, rosacea, vette huid met meeëters, littekens (ook acne-littekens), grove poriën, verslapte huid, slecht doorbloedde huid, rokershuid, preventief tegen huidveroudering, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (chloasma), eczeem, psoriasis, ichtyosis, zon beschadigde huid, alle huid typen.

Per behandeling € 70,-